Fettavskiljare

Effektiv service för stora som små avloppssystem

Om oss

Om företaget

Vi är ett ledande företag på den svenska marknaden inom fettavskiljning och en rad andra VA-tjänster. Vår personal är noga handplockad och har den kunskap, erfarenhet och servicemedvetenhet som  vi eftersträvar i vårt dagliga arbete. Ledordet för vår verksamhet är alltid kundvård.

Vi arbetar alltid hårt för att hitta en optimal lösning för våra kunder, vi lyssnar alltid på era önskemål med nyfikna öron. Våra medarbetare är alla specialister inom sina områden och vi har tidigare samarbetat inom större organisationer.

Stor samlad kompetens

Nu arbetar vi som ett team och har på det sättet samlat stor kompetens inom området under samma tak. På det sättet kan vi erbjuda en unik helhetskompetens inom VA-tjänster. Detta gör att vi kan erbjuda mycket fördelaktiga helhets- och serviceavtal.

Vi är alltid på plats i rätt tid med rätt utrustning. Vi arbetar alltid så effektivt som möjligt för att spara tid och pengar. Vi lämnar alltid våra arbetsplatser i välstädat och rent skick.

Miljön är alltid i fokus för oss

Vi jobbar med miljön i fokus och är certifierade enligt kvalitets och miljösystemet ISO 9001/14001. Även våra underentreprenörer arbetar med kvalitet och miljö i fokus. 

Vi är rekommenderade av Villaägarna, SVTF, STOR, Företagarna, Offerta och Servicefinder.

 

Vi löser fetthanteringen i er verksamhet med rätt fettavskiljare!