Om oss

Om företaget

MEAG VA-system är ett ledande företag på den svenska marknaden inom fettavskiljare, betong och en rad andra VA-tjänster. Vi är i grudnen ett familjeföretag och vår personal är noga handplockad och har den kunskap, erfarenhet och servicemedvetenhet som vi eftersträvar i vårt dagliga arbete. Ledordet för vår verksamhet är alltid kundvård.

Vi arbetar alltid hårt för att hitta en optimal lösning för våra kunder, vi lyssnar alltid på era önskemål med nyfikna öron. Våra medarbetare är alla specialister inom sina områden och vi har tidigare samarbetat inom större organisationer. Vi är en komplett firma som kan erbjuda kompletta tjänster till rimliga priser. Vårt mål och vår ambition är att vara en långsiktig partner som gör att våra kunder sparar både tid och pengar. Vi tar ett helhetsgrepp och ger lösningar som inte kräver kostsamma mellanhänder.

Stor samlad kompetens

Nu arbetar vi som ett team och har på det sättet samlat stor kompetens inom området under samma tak. På det sättet kan vi erbjuda en unik helhetskompetens inom VA-tjänster. Detta gör att vi kan erbjuda produkter och lösningar av allra högsta klass.

Vi är alltid på plats i rätt tid med rätt utrustning. Vi arbetar alltid så effektivt som möjligt för att spara tid och pengar. Vi lämnar alltid våra arbetsplatser i välstädat och rent skick. Miljön ligger oss varmt om hjärtat och vi ser alltid till att välja - och rekommendera - lösningar som minimerar vår egen, och våra kunders, påverkan på miljön. Det händer mycket inom branschen och vi är alltid på tårna då det kommer till ny teknik och nya innovationer inom detta.

Som kund till oss så kan du se fram emot ett tätt samarbete med ett högt tak för kommunikation. Vi sitter på en expertis som vi gärna delar med oss av. Har du funderingar och frågor så är det också något som du ska känna dig välkommen att yppa. Vi förklarar lösningar och vi ger dig gärna matnyttig information, goda råd och allmänna tankar om hur din fettavskiljare hålls i bästa skick.
Vi arbetar hårt med att våra kunder ska känna sig delaktiga i vårt arbete och veta att pengarna går till rätt saker. Frågetecken ska alltid bli utropstecken. Som kund till oss kan du se fram emot ett tätt samarbete där vi alltid är ett telefonsamtal bort. Alla våra kunder är värdefulla och vi behandlar alla uppdrag med samma fokus och noggrannhet. Täta, långtgående samarbeten är alltid den bästa lösningen!

 

Vi löser fetthanteringen i er verksamhet med rätt fettavskiljare!